28. jan. 2024 - 21:44

Manniche: BREAKING NEWS… jeg er gravid!!! Nååå nej

Arkivfoto: Præmiere på komedien 'Hygge' i oktober 2023 


Mai Manniche (39) skrev tidligere søndag et langt indlæg på hendes instagramprofil hvor hun raser over at folk kunne tro hun var gravid.

Smykkedesigner Mai Manniche skrev søndag et langt indlæg på hendes instagramprofil hvor hun langer ud efter de folk som havde skrevet og spurgt på et opslag hvor Mai Manniche står i en tætsiddende grå kjole, om hun var gravid.

‘Lyder jeg sur? Så er det fordi at jeg ER sur. Jeg er tosset. Frådende og ikke mindst chokeret over folk (og fæs) opførelse!’

‘Jeg synes simpelthen det er det vildeste og mest ondskabsfulde spørgsmål.

Hvis jeg var gravid havde jeg nok sagt det – og tænk nu hvis jeg kæmpede med ikke at kunne blive gravid og det er et stort traume for mig?
Eller tænk hvis jeg kæmpede med vægten og mente jeg skulle tabe mig? skriver Mai Manniche på sit Instagram opslag.’

Mai Manniche har selv tidligere skrevet på sin Instagram profil ‘Mit knæ gør, at jeg er rædselsslagen for at blive gravid – selv om jeg gerne vil have børn’

Læs også: Læge i shitstorm – bodyshamer gravid

Mai Manniche kom i oktober 2021 ud for en voldsom ulykke hvor hun måtte fragtes til Danmark i en liggende transport, efter at hun blev ramt af en scooter i Belgien.

Ulykken resulterede i, at hun brækkede sit knæ, håndled og albue og derfor var bange for en fremtidig graviditet, grundt en vægtøgning som kunne skade hendes knæ yderligere.

Mai Manniche skriver yderligere på hendes Instagram i forbindelse med graviditetsrygtet:

’Det sjove er, at flere af de kvinder der kommenterer, selv ser ud til at have lidt for meget på sidebenene. Jeg ku jo prøve at sende dem min kjole der er str 32, og så kan vi se hvor mange trillinger de er gravide med….’