29. jan. 2024 - 8:31

Paradise Amalie klar til endnu et barn

Arkivfoto: Amalie som henter sine børn efter melding om kidnapning 


Paradise Amalie hvis rigtige navn er Amalie Szigethy, har det seneste år været gået under mediernes radar, efter en sag hvor Amalie meldte hendes bort kidnappet af børnenes far. Men nu er hun fremme på den røde løber igen, og denne gang med en noget vild melding.

I december 2022 var Amalie Szigethy et navn som stod i næsten alle mediers rubrikker.
For denne måned meldte Amalie nemlig ud på hendes Instagramprofil at hendes børn var blevet bortført af deres far Mikkel Skelskov.

“Hej alle sammen, det her er en meget alvorlig story, som I gerne må dele,” sådan starter en grædende Amalie sin Instagram-story, hvor hun fortæller, at faren til hendes to børn Hannah og Josephine har taget dem og hentet dem mod hendes tilladelse.

Læs mere om sagen her: GRÅDKVALT AMALIE: ‘MINE BØRN ER BLEVET KIDNAPPET’

Som det eneste medie i Danmark, fik presse-fotos.dk fået lov til at være med, da to piger blev genforenet med sin mor den 21 december 2022, hvor Amalie hentede sine to piger på en adresse på Sjælland.

(Artiklen forsætter under billedet)

Arkivfoto: Amalie Szigethy genforenet med hendes børn 21 december 2022

Kort efter at Amalie Szigethy havde fået hendes to døtre hjem igen, kom en ny chokerende melding fra den tidligere forsidefrue.

Amalie havde nemlig fundet sammen med faren til hendes to døtre igen. Faren som lige havde været anklaget for kidnapning af deres fælles børn få uger inden.

Læs også: Amalie sammen med eks’en igen

Lige siden den udmelding, så har Amalie og Mikkel holdt sig ude af mediernes søgelys og selv Amalies mor Lotte Lytten Kejser har været kørt ud på et sidespor.
Til Her og Nu udtalte hun at det ikke er nemt at stå på sidelinjen. 

‘Som sagt er Amalie en voksen kvinde og må selv tage ansvar for de valg, hun træffer i sit liv. 

(artiklen forsætter under billedet)

Amalie Szigethy genforenet med hendes to døtre

Ifølge Se og hør postede Amalie søndag på hendes Instagramprofil: ‘At få barn nummer tre ville kun være en lykkelig omstændighed, hvis det skulle ske. Jeg er bestemt ikke færdig med at tænke tanken om barn nummer tre, men hvis det ikke bliver tilfælde, før jeg bliver ”gammel”, så er jeg også glad og stolt og hviler meget i mine to dejlige sunde raske piger.

NU DELER FAREN TIL AMALIES BØRN SIN VERSION AF ‘KIDNAPNINGSSAGEN’