08. jun. 2023 - 17:55

Læge i shitstorm – bodyshamer gravid Jada
De kendte raser i disse dage over en Facebook ‘story’ som debattør Vibeke Manniche har opslået på sin Facebook profil.
Vibeke Manniche, som er dansk læge, forfatter og debattør, er også mor til smykkedesigner Mai Manniche.

Vibeke Manniche har onsdag lagt et billede op på sin Facebook, hvor hun deler sin mening om den danske sangerinde Jada. Jada har aflyst en masse koncerter grundet graviditet.
Denne lykkelige omstændighed har fået debattør Vibeke Manniche til tasterne med teksten:
(Citat Fra Vibeke Manniches Facebook)

‘Fedme-aktivist eller ej – ja så udgør fedme en stor risiko for det ufødte barn – samt moren. Jada og hendes ufødte barn betaler lige nu prisen for overvægt – om vi kan li det eller ej. Jeg håber ikke ar Jada (som jeg IKKE kender og aldrig har mødt) har fået inspireret for mange til at forblive tykke/fede – hvis de ønsker sig et sundt barn. Ps – personlige fornærmelser blokeres og slettes – det er en væsentlig diskussion og viden til kvinder som ønsker at føde sunde og raske babyer’.

Denne udmelding fra Vibeke Manniche har fået flere danske kendisser til tasterne. Blandt andre har Stephanie Salvarli – bedre kendt som Geggo delt sin mening på Instagram.
(Citat fra Geggos Instagram)

‘Kan vi lige snakke om at man tror en person ikke har mere bræk at bidrage med, så hiver hun sådan en kanin ud af hatten? Jeg er målløs. Tillykke til Jada og de lykkelige omstændigheder og helt ærligt Vibeke Manniche, Stfu’.
*Stfu – Engelsk akronym for: Shut the fuck up.

Heller ikke den tidligere forsidefrue Karina Von d’Ahé holder sig tilbage i denne debat. Karina Von d’Ahé skriver på sin Instagram:
(Citat fra Karina Von d’Ahés Instragram)

‘Jeg er rystet!!! Skam dig Vibeke Manniche. Jeg har ikke ord for hvor usmageligt dette opslag er. Kæmpe til Jada og baby.

Arkivfoto – Presse-fotos.dk