31. mar. 2024 - 17:33

Ung mand dræbt af skud på åben gade
En 25-årige mand er søndag middag blevet fundet skuddræbt i en parkeret bil. En massiv efterforskning pågår netop nu

Københavns Politi har søndagen igennem efterforsket et mistænkeligt dødsfald på Johannes V. Jensens Allé på Frederiksberg.

Det skete, efter politiet klokken 12.28 havde modtaget en anmeldelse om, at der var fundet en livløs person i en bil på vejen nær byggeriet Domus Vista.

Søndag eftermiddag har Københavns Politi nye oplysninger i sagen – politiet kan nu oplyse, at der er tale om en 25-årig mand, der er blevet dræbt af skud.

”Vi søger vidner, som kan have set noget i området fra i går aftes til nu. Særligt mellem 20.00 og 22.00 lørdag aften, hvor en person har hørt noget, der kunne være skud,” siger efterforskningsleder Robert Jensen fra Københavns Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har i løbet af dagen været talstærkt til stede ved gerningsstedet

Det er på nuværende tidspunkt intet, der tyder på, at drabet er banderelateret, men det er for tidligt at sige mere om motiv.

”Vi arbejder fortsat på stedet og vil nok være der resten af eftermiddagen og aftenen for at sikre spor. Men vi har brug for befolkningens hjælp, så hvis man har set noget i området i går eller i dag – eller på anden måde ved noget som sagen, så kontakt os på 1-1-4,” siger Robert Jensen.

Københavns Politi vil resten af søndagen og i løbet af mandag være til stede i området i form af en tryghedsskabende indsats.

Den 25-åriges pårørende er underrettet.

Denne weekend kunne Presse-fotos.dk også fortælle, at en landskendt personlighed var blevet forsøgt dræbt i København. Samtidig er han selv sigtet for drabsforsøg under samme episode.