31. mar. 2024 - 17:42

Advarsel til unge og forældre efter angreb

Screenshot af video fra den pågældende fest lørdag aften - Foto: Privat


Lørdag aften brød der stort kaos ud, da hundredevis af unge festdeltagere gik amok på betjente med spyt, sten- og flaskekast. Ifølge politiet planlægger unge igen i aften at lave uroligheder

Nordsjællands Politi rykkede lørdag aften massivt ud til et forsamlingshus i Humlebæk, hvor omkring 200 unge mellem 14 og 17 år var samlet til fest.

‘Der er sten og flaskekast imod politiet. De unge har svært ved at forstå sagens alvor. Forældrene bedes hente deres børn,’ lød det i den forbindelse fra politikredsen, der måtte benytte politihunde, stave og pebersprays under aktionen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En af festdeltagerene bliver tilbageholdt af politiet

Aftenen endte med i alt ni sigtelser og en lukket fest, før der igen kom ro på – men sent søndag eftermiddag oplyser Nordsjællands Politi, at unge igen planlægger uroligheder i området.

‘Efter uroligheder i går i Humlebæk går der rygter om, at unge mennesker igen vil lave lignende uroligheder i Helsingør,’ oplyser Nordsjællands Politi og tilføjer:

‘Vi opfordrer på det kraftigste de unge til at lade være og deres forældre til at tage ansvar for deres børns fremtid og sikkerhed.’

Nordsjællands Politi tilføjer, at en dom for en straffelovsovertrædelse betyder en plettet straffeattest.

‘Det giver muligvis en anden fremtid, end man havde håbet. Vi håber på en aften med glade unge mennesker og ansvarlige forældre,’ lyder det fra politiet.

Presse-fotos.dk dækkede også aftenens uroligheder, hvor blandt andet to betjente blev spyttet i ansigtet af teenagerne.