14. feb. 2023 - 10:40

Ung dansker vinder Eurojackpot: Det skal de mange millioner bruges på




En ung kvinde fra Fyn har vundet 5,7 millioner i Eurojackpot.

Danske Spil har været i kontakt med den heldige fynbo, der har det meget surrealistisk med hele situationen.

“Jeg kommer fra en familie, hvor vi aldrig har haft rigtigt mange penge. Men pengene her, de giver en kæmpe hjælp til at kunne realisere de drømme, man går og har, siger kvinden, som Danske Spil ikke afslører identiteten på,” siger kvinden i en Pressemeddelelse på Danske Spils hjemmeside og fortsætter:

“Det er meget, meget surrealistisk. Jeg tror stadig ikke, at det er gået op for mig. Det er så vildt, siger hun og fortæller, at hun faktisk blev nødt til at fortælle sin bedste veninde om gevinsten for at få hjælp til at fatte, at det hele ER sket i virkeligheden, og ikke bare i en drøm: Og at drømme nu kan blive virkelige.”

Kvinden har allerede besluttet sig for, hvad nogle af pengene skal bruges på. Hun skal en tur til Paris med sin veninde. Og når hun er hjemme igen, så skal hun kigge på et nyt lille hus.

Derudover siger kvinden til Danske Spil, at de mange millioner har gjort en mere grundlæggende drøm mulig.

– De her penge åbner rigtigt mange muligheder for mig. Jeg er stadig under uddannelse, men jeg drømmer om at åbne min egen virksomhed, og det er i hvert fald en fed fremtidsmulighed for mig nu, siger hun og tilføjer:

-Det er noget, jeg har gået og tænkt over i mange år, men på den anden side, kan jeg godt lide trygheden i at vide, hvad der kommer ind på kontoen hver måned, og det ved man jo ikke som selvstændig, men nu er der lidt at give af. Det giver tryghed, siger hun.

Rekorden for højeste gevinst i Danmark er fra 2022, hvor en en kupon købt i Meny i Blåvand gav en gevinst på hele 759 millioner kroner.