03. apr. 2024 - 15:12

Toårig død: Nu gør politiet nyt fund
I lørdags fandt en tilfældig vandrer et kranie sammen med andre knoglerester, der viste sig at stamme fra den toårige Émile

Men nu er der gjort et nyt og overraskende fund, som muligvis kan bringe den forfærdelige sag frem i et nyt lys.

Den toårige Émile forsvandt i juli 2023 fra sine bedsteforældres hjem i den lille franske landsby Haut-Vernet.

Til trods for en storstilet politieftersøgningen havde ingen hørt eller set den toårige dreng lige indtil i lørdags, hvor hans kranie blev fundet få kilometer fra, hvor han i sommer forsvandt.

Fundene i lørdags har fået politiet ud til området for at gennemsøge stedet, og det har nu resulteret i, at den toårige drengs T-shirt, hans sko og shorts er blevet fundet tæt på det sted, hvor knogleresterne lå.

Alle fundene indikerer på nuværende tidspunkt ikke ifølge anklageren i sagen Jean-Luc Blanchon, hvad Émile dødsårsag er.

“Et fald, uagtsomt manddrab eller mord. Ingen hypotese kan give større forrang over en anden for at forklare dødsfaldet,” siger Jean-Luc Blanchon ifølge nyhedsbureauet AFP.

Émiles tøj, der netop er blevet fundet, er endnu ikke blevet undersøgt, men et holdt retsmedicinske eksperter fra Institut de Recherche Criminelle de la Gendarmerie Nationale (IRCGN) skal nu finde svarene på, hvordan Émile døde.

Familien til den toårige dreng reagerede i går på fundet af deres døde søn. Det skete, da de selv var på vej i kirke.