03. apr. 2024 - 14:24

Skrækkeligt: Voldtægtsforbryder tvang hende til at stikke agurk op i ham

Arkivfoto


Et anklageskrift Presse-fotos.dk har fået indsigt i viser, hvordan en 58-årig mand på en periode over tre år dagligt har udsat sin samlever for vold og seksuelle overgreb. I sagen er der nedlagt påstand om udvisning af Danmark

“Av”, “lad være” og adskillige advarsler om samleje fra læger var ikke nok til at stoppe manden fra at gentagende gange at gennemføre voldsomme voldtægter på sin kvindelige samlever.

Det viser et skrækkeligt anklageskrift fra anklagemyndigheden ved Københavns Politi, som Presse-fotos.dk har fået agtindsigt i.

I perioden maj 2018 frem til 20. maj 2021 på en adresse i København skulle manden dagligt have tvunget sig til samleje og andre forhold med seksuel karakter uden samtykke.

I anklageskriftet står der beskrevet, hvordan manden har slået, skubbet hende ned på maven og fastholdt hende, imens hun prøvede at vriste sig fri fra hans greb.

Her har han truet hende med at smide hende ud af Danmark, hvis hun ikke gjorde, som han befalede.

Efterfølgende har han begået voldtægter i så voldsom karakter, at hun var begyndt at bløde, fik enorme smerter og sår samt fik andre gener og infektioner i underlivet. Han stoppede ikke, selvom hun gentagende gange “av”, “lad være” og prøvede at slippe fri.

Infektioner i underlivet er ifølge tiltalen kommet af de mange voldtægter og dagligt indførte fingre i underliv af manden.

Skulle stikke agurk op i hans røv

I anklageskriftet står der også beskrevet, at han ugentligt stak en flaske op i kvindens underliv og tømte flasken for væske. Her skulle manden have slikket væsken op, som kom ud af hendes underliv.

Månedligt har han indført dildoer og “agurkelignende-grøntsag” i hendes underliv samt jævnligt udført oralsex på ham, hvor han har tvunget hende til at sluge hans sæd.

Kvinden er blevet udsat for adskillige vanvittige seksuelle overgreb af forskellige karakter, men har ydermere også fået krænket sin blufærdighed.

Det er ifølge tiltalen sket ved, at manden ved enkelte tilfælde har fået kvinden til at den stikke den selvsamme “agurkelignende-grøntsag” op i hans anus.

Måtte ikke forlade deres hjem

Manden har udført adskillige fysiske overgreb, men er også anklaget for psykisk vold mod kvinden.

I anklageskriftet står det beskrevet, at han flere gange har begrænset kvinden i at forlade deres hjem og begrænsede hendes social liv, så hun ikke måtte deltage i arrangementer vedrørende deres børn.

Kvinden var ifølge tiltalen så begrænset, at hun hverken havde adgang til sine egne penge, telefon og blev nægtet at få lov at starte på sprogskole.

Truede med knivstik

Sammen har de to børn, og ifølge anklageskriftet er det ikke kun kvinden, som manden har lavet overgreb på.

Her skulle han i en situation med deres nu 11-årige søn have tildelt ham gentagende knytnæveslag i baghovedet op til flere gange.

Ved et enkelt tilfælde skulle manden have skubbet deres fælles datter i brystet, hvor hun faldt en meter tilbage og ramte en væg. Efterfølgende skulle han have givet pigen lussinger.

Manden havde samtidig brugt børnene som gidsel og truet med knivstik, hvis der ikke blev hørt efter. Her skulle han have udtalt:

“Hvis jeg ser kommunen komme ved døren for at hente dig og børnene, stikker jeg dig med en kniv og så kommer jeg i fængsel i 16 år. Fængsler er for rigtige mænd”.

Sagen kører i disse dage ved retten, hvor der endnu ikke er faldet dom.

Da der er nedlagt navneforbud i sagen, afholder det Presse-fotos.dk for at komme nærmere ind på identiteten på den tiltalte.

Presse-fotos.dk har tidligere dækket den voldsomme sag, hvor en syrisk flygtning kidnappede en ung kvinde til et afsides område og voldtog hende, før han kørte kvinden hjem igen.