06. jan. 2023 - 15:05

Voldtog 13-årig og filmede det: 43-årig mand idømt forvaring
43-årige Michael Thisted Nielsen er netop idømt forvaring for at have voldtaget en 13-årig pige, mens han filmede det.

Fredag eftermiddag har den 43-årige Michael Thisted Nielsen ved en domsmandsret i Københavns Byret fået et af landets strengeste straffe, da dommeren idømte ham forvaringsstraf.

B.T. var til stede i retten ved domsafsigelsen, og mediet beretter, at Michael Thisted Nielsen gispede og tog sig til hovedet, da dommen faldt.

Den nu dømte mand var tiltalt for i april at have blufærdighedskrænket en 13-årig pige via Snapchat og for dernæst at have mødtes med hende, voldtaget hende og filmet det.

Ud over den 13-årige pige havde Michael Thisted Nielsen også kontakt med adskillige andre piger under 15 år på sociale medier, hvor han ifølge B.T. forsøgte at kunne opnå samleje med dem.

Forvaringsdommen blev begrundet med, at den dømte er til fare for andres liv, og at der er høj risiko for, at han vil begå lignende kriminalitet igen.

Det er tredje gang, at Michael Thisted Nielsen har modtaget en dom, der omhandler seksuelle krænkelser mod børn.

“Der er altså et klart mønster i hans handlemåde, og det kræver en forvaringsdom,” slog anklager Emil Lykke Gregersen fredag formiddag ifølge B.T. fast under sin procedure lige inden dommen.

Og blandt andet derfor mente dommeren altså, at det er nødvendigt at sætte den 43-årige bag tremmer på ubestemt tid.

Michael Thisted Nielsen er udover forvaringsdommen også idømt et besøgsforbud, kontaktforbud og et udrejseforbud i fem år.

Han skal derudover betale sagens omkostninger på 96.000 kroner, mens han skal betale den 13-årige pige 130.000 kroner.

Michael Thisted Nielsen valgte at anke dommen.