13. jan. 2023 - 12:20

26-ÅRIG I RETTEN: Ja, jeg slog Frank ihjel!
En 26-årig mand har fredag i byretten i Randers tilstået, at det var ham, der slog den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen ihjel på Djursland i sommer.

Bt.dk skriver, at den 26-årige tilstod samtlige anklager imod ham. Han er anklaget for drab, drabsforsøg, usømmelig omgang med lig, tyveri af to nummerplader fra offerets bil og ildspåsættelse af bilen på en øde parkeringsplads i skoven.

Politiet mener, at Frank Dan Nørgaard Jørgensen på 11 dage overlevede tre drabsforsøg, inden det lykkedes en eller flere gerningsmænd at slå ham ihjel 14. juli – formentlig ved kvælning og slag med et metalrør.

Efter at have kørt rundt med liget i et større område efterlod gerningsmanden – eller gerningsmændene – liget i en skov ved Gassum nær Randers. En 37-årig mand fik 28.000 kroner for at skaffe liget af vejen. Det modtog han for nylig en dom på seks måneders fængsel for.

Fire øvrige personer er tiltalt for drab og drabsforsøg i sagen. De nægter sig alle skyldige.

Den 26-årige nåede ifølge amtsavisen.dk at sige, at kun to af de fire øvrige tiltalte var med til forbrydelsen.

Da resten af retsmødet blev afholdt for lukkede døre, vides det stadig ikke, hvad motivet var for at slå Frank Dan Nørgaard Jørgensen ihjel.