26. jan. 2023 - 19:04

Mand amok i tog! Dræbte to personer – nu er der nye detaljer




En mand gik onsdag amok med en kniv i et tog i Tyskland. Flere passagerer tog kampen op og stoppede gerningsmanden inden han nåede at dræbe flere personer.

Det tyske medie Bild kan nu fortælle flere detaljer om episoden, der fandt sted i et regionaltog mellem Kiel og Hamborg.

LÆS OGSÅ: 23-ÅRIG KVINDE FUNDET DØD: Politiet efterforsker som drabssag

Gerningsmanden gik fuldstændig amok med en kniv – to blev dræbt, tre alvorligt og fire blev lettere såret. Ofrene havde angiveligt ingen tilknytning til gerningsmaden,

Ifølge det tyske medie, så er de omkomne en henholdsvis 17-årig kvinde og en 19-årig mand.

Tog var fyldt med 120 passagerer, da gerningsmanden gik amok med en kniv. Nogle få passagerer tog kampen op og kastede blandt andet kufferter mod gerningsmanden.

Blandt de passagerer der stoppede gerningsmanden var 61-årige Christian Götzner:

“Jeg var bange for mit liv! Først gik han amok i den ene afdeling af toget, så dukkede han op hos os og svingede med en kniv. En rejsende smed en kuffert på ham,” fortæller han til det tyske medie.

Det Tyske medie er nu kommet med flere detaljer om den dramatiske episode.

Der opstod tumult på stationen i den lille by Brokstedt, da toget stoppede. Her fortsatte kampen mellem flere passagerer og gerningsmanden. Politiet fik dog hurtigt overmandet gerningsmanden, der ifølge Bild er en 33-årig statsløs mand fra Palæstina.

Gerningsmanden er i forvejen kendt hos Politiet. Hele 12 gange har den palæstinensiske flygtning siden 2015 været i karambolage med Politiet. Blandt andet for vold, tyveri og røveri.

ONP.DK OPDATERER DIG MED DAGLIGE NYHEDER PÅ INSTRGRAM – FØLG OS HER