11. jan. 2023 - 16:45

Mulig serie-blotter på spil! Nu styrker politiet tilstedeværelsen ved folkeskole
Efter en episode, hvor en endnu ukendt person blufærdighedskrænkede elever på en folkeskole i Frederikshavn, styrker politiet nu sin tilstedeværelse i byen.

Nordjyllands Politi vil i den kommende tid være mere synlige i bybilledet omkring Frydenstrand Skole på Abildvej i Frederikshavn, efter en ukendt person tirsdag formiddag blufærdighedskrænkede flere elever ved at blotte sig for dem.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

”Vi er til stede på skolen med blandt andet vores mobile politistation samt med vores forebyggelsesbetjente, der patruljerer omkring skolen til fods, ligesom vores kørende beredskab også lægger vejen forbi,” fortæller Phillip R. Larsen, der er politikommissær og leder af Nærpoliti og Forebyggelse hos politiet i Frederikshavn.

Den ekstra patruljering sker for at sikre tryghed i området omkring Frydenstrand Skole. Derfor er der ingen grund til bekymring, hvis man ser politiet. Borgere, elever og personale er meget velkomne til at henvende sig med spørgsmål til betjente, de ser i området, oplyser Nordjyllands Politi.

Efterforskning pågår

Politiet efterforsker aktuelt tirsdagens episode på Frydenstrand Skole. Man har allerede modtaget flere henvendelser, der danner grundlag for denne efterforskning.

”Dem siger vi tak for. Det har givet efterforskningen gode spor at gå efter, så det har stor værdi for vores arbejde med at opnå gennembrud i sagen,” lyder det fra politikommissær Philip R. Larsen, der dog ikke kan udtale sig yderligere om den igangværende efterforskning.  

Signalementet på gerningsmanden er indtil videre sparsomt, men det lyder:

  • Mand
  • 30-40 år
  • Høj og iført en blå hue, blå bukser og sorte sko samt plettet hud i ansigtet.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.