19. apr. 2023 - 11:07

Filippa-sagen: Blodige høns ledte politiet på vildspor!

www.presse-fotos.dk


I søndags var eftersøgningen af 13-årige Filippa stadig i fuld gang. I den forbindelse afspærrede politiet en ejendom, da de havde mistanke om, at adressen havde noget med sagen at gøre. Det var dog slet ikke tilfældet.

LÆS MERE OG HELE FILIPPA-SAGEN HER: Filippa-sagen: Mand erkender delvis skyld i sag om bortført pige

Politiets interesse for ejendommen på Fladholtevej i Slagelse skyldtes nemlig, at beboeren for nyligt havde slagtet nogle høns og begravet dem i haven. Det forklarer en nabo til mediet Sjællandske.

“Det hele sker fordi manden på den undersøgte ejendom havde slagtet nogle høns for ganske nyligt og begravet nogle af dem på grunden. Det kunne politiets hunde lugte, så de reagerede og markerede på ejendommen, fortæller kilden.

Politiet afspærrede ejendommen og finkæmmede området iført blå DNA-dragter. Derudover var hunde og droner også til stede under politiaktionen.

Politiets mistænksomhed overfor ejendommen skyldtes derudover også, at ejendommen lå blot få minutter fra dét sted, hvor Filippas mobil, cykel og taske blev fundet.

Få timer senere kunne politiet dog meddele, at adressen på Fladholtevej ikke havde noget med Filippas forsvinden at gøre. På det efterfølgende pressemøde ønskede politiet heller ikke at forklare, hvad der havde vækket deres interesse for ejendommen – det er dog kommet frem i lyset nu.

På ejendommen bor en mandlig førtidspensionist, der holder nogle forskellige dyr på ejendommen – blandt andet høns.