07. mar. 2023 - 14:45

Dobbeltdrab! Nabo ydede hjertemassage: “Helt fyldt med blod – så forsvandt de begge til sidst”




En 17-årig dreng og en 18-årig mand er afgået ved døden, efter at de mandag aften blev stukket med kniv i Taastrup. En af naboerne forsøgte forgæves at redde de to døende teenagere.

De pårørende er underrettet.

ONP.dk har været i kontakt med en nabo til gerningsstedet, der var den første på stedet efter knivstikkeriet. Naboen ønsker at være anonym.

“Vi hører noget tumult udenfor. Men det er først da vi hører råben efter hjælp, at løber ud for at se, hvad der sker. Her ser jeg så omkring 5-6 personer, hvor to af dem så ligger på jorden. Det var så de to knægte. Den tredje haltede rigtig meget, da han så var blevet stukket i benet”, fortæller den anonyme nabo, der så 2-3 andre, måske fire personer flygte fra stedet.

Naboen forsøgte så godt han kunne at redde de to døende drenge, men uden held.

“Vi gik i gang med førstehjælp og hjertemassage. Vi gjorde alt for at redde dem. Den 17-årige fik vi tilbage to gange, men han forsvandt. Den anden havde lidt større chance, da han stadig trækkede vejret. Vi stod og pressede på hans hals for at holde blødningen tilbage. Ambulancen kom og tog ham med. Vi havde et håb om at de overlevede. Min kone er ramt af situationen og har modtaget krisehjælp af en psykolog,” siger naboen og fortsætter:

“Den 17-årige blev stukket i brystet. Og den 18-årige blev stukket i halsen. Han var helt fyldt med blod. Vi forsøgte at redde begge to. Vi forsøgte at redde dem helt frem til at politiet ankom”.

Episoden har påvirket naboen og hans familie, der også var tilstede under episoden, rigtig hårdt. Så hårdt at de nu helt sikkert vil sælge deres hus og flytte væk.

“Jeg håber virkelig, at I fanger gerningsmændene. For det er noget pis. De skal fanges. Vi flytter nu. Vi kan ikke bo her længere. Vi sælger vores hus. Det er vi fast besluttet på. Det er sket lige foran vores dør, så her kan vi simpelthen ikke bo mere,” slutter naboen.

Man kan kontakte politiet på 114, hvis man mener, at man har set noget.

I løbet af morgenen vil der desuden komme en mobil politistation, hvor folk kan henvende sig, til området.

LÆS OGSÅ: Politiet udtaler sig om dobbeltdrabet på 17-årig og 18-årig: SE HELE PRESSEMØDET HER