07. mar. 2023 - 15:18

Nabo til dobbeltdrab: “Mystisk aktivitet i området – folk har jagtet hinanden med elefanthuer”




Mandag aften blev en 17-årig dreng og en 18-årig mand dræbt med knivstik i Taastrup. En tredje blev også stukket i benet. Naboer i området har oplevet mystisk aktivitet i området siden i sommers.

Vi er ikke andet end småbørnsfamilier her. Vi har boet her i tre år. Der er ikke rigtig nogle underlige typer, som bor her. Så det er folk udefra,” siger den anonyme nabo til ONP.dk.

Mystisk aktivitet i området

Naboen har længe vidst, at der foregik noget skummelt i området.

Siden i sommers har der været nogle mærkelige aktiviteter, hvor folk er løbet frem og tilbage med elefanthuer og jagtet nogen. Det har bare været et spørgsmål om tid. Der har også været nogle mystiske biler. Min naboer har nævnt, at der har været nogle unge drenge på 15-17 år, der har jagtet hinanden. Det må helt sikkert havde en forbindelse. Det må være de samme drenge,” fortæller naboen, der også har en flere teorier i forbindelse med drabet.

“Det har måske en forbindelse med drabet på rapperen Milan. Jeg fandt ud, at de to drenge faktisk kendte ham Milan. De var faktisk også hans venner. Så det er ikke en hævnaktion på drabet på Milan, da de jo var venner og ikke fjender. Så det kan måske være noget helt andet. Men jeg ved det ikke.”

“Min bedste fornemmelse er, at det er to grupperinger, som ikke har kunnet enes over noget territorium. Der bliver nemlig solgt hash her i området. Faktisk lige derovre ved bilerne,” siger naboen og peger på nogle biler blot 100 meter fra gerningsstedet.”

Man kan kontakte politiet på 114, hvis man mener, at man har set noget.

I løbet af morgenen vil der desuden komme en mobil politistation, hvor folk kan henvende sig, til området.

LÆS OGSÅ: Politiet udtaler sig om dobbeltdrabet på 17-årig og 18-årig: SE HELE PRESSEMØDET HER