26. apr. 2023 - 11:53

Nynne fik en STOR overraskelse hos dyrelægen: Nu søger hendes hund ‘Loui’ en kæreste

Her ses det forelskede par Loui og Nala ude på en køretur. Foto: Privat


En bekymret Nynne Frederiksen var tirsdag morgen hos dyrelægen med sin elskede hund Loui, da han var i meget dårligt humør og hverken ville spise eller drikke. Hun gik derfra med en meget uventet diagnose.

Nynne havde siden søndag lagt mærke til, at hunden Loui slet ikke var sig selv. Derfor besluttede hun sig for, at få ham tjekken hos dyrelægen.

Hele historien fortæller hun i et interview til Se & Hør.

“Han ligger bare i sin kurv og vil slet ingenting. Han vil hverken spise eller drikke, og det ligner ham slet ikke,” sagde Nynne, der kunne mærke, at den otte måneder gamle Loui havde ændret sit humør drastisk.

Loui havde nemlig virket ovenud lykkelig hele weekenden, hvor familien havde haft besøg af hunhunden Nala. De havde tonset rundt sammen og været uadskillelige hele weekenden.

Derfor tænkte Nynne til at starte med, at Loui blot var træt efter en yderst aktiv weekend. Men da hans humør og manglende sult blev ved, så tænkte hun, at der måtte være noget galt.

“Han gider altid at komme ud, men mandag kunne jeg bare ikke få ham ud, og det er slet ikke normalt. Han ville ingenting, og så synes jeg også, han opførte sig mærkeligt. Han var også rigtig ynkelig at se på,” sagde Nynne og tilføjede:

“Altså han ER lidt halvsensitiv og sidder for eksempel stadig ned og tisser. Men han plejer aldrig at opføre sig sådan her”.

Nynne besluttede at besøge Assentoft Dyreklinik. Her blev Loui grundigt undersøgt af dyrelægen, der dog ikke kunne finde nogen specifik diagnose på Loui’s dårlige humør og manglende sult. Det ændrede sig dog hurtigt, da Nynne nævnte, at Loui havde haft besøg af hunhunden Nala.

Da Nynne fortalte, at Loui havde haft damebesøg hele weekenden, så udbrød dyrelægen: “Jamen så er det jo derfor! Han har jo kærestesorger. Han savner hende, for han har været sammen med hende i flere dage, og nu har han hende ikke mere”.

Her ses kæresteparret Loui (tv) og Nala, da de begge svævede på en lyserød sky. Nu er de dog trådt ned fra skyen og er i stedet ramt af kærestesorger. Foto: Privat

Dyrelægen fortalte, at hunde helt ligesom mennesker også kan blive ramt af afsavn og kærestesorger. I den forbindelse fortalte han om sin egen hund, der kunne sidde og glo ind i væggen i ti dage, når naboens hund var i løbetid.

Pludselig gav det hele mening for Nynne, der også havde bemærket, at Loui var usædvanligt glad for Nala.

“Jeg kunne godt se, at det lige var voldsomt nok. De kyssede og kyssede og slikkede hinanden i munden hele tiden. De var virkelig vanvittig glade for hinanden, fortæller Nynne blandt andet til Se & Hør.

Dyrelægen havde dermed fundet frem til en diagnose, der kom som en stor overraskelse for Nynne. En diagnose, der dog desværre ikke kunne kureres – lægen gav dog Loui noget smertestillende, hvis han nu skulle have overset noget. Men dyrelægen var helt overbevist om, at Loui’s dårlige humør skyldtes et knust hjerte.

Nynne fortæller, at Louis stadig ikke er blevet sig selv endnu. Hun forsøgte f.eks. at kaste en frikadelle i hovedet på ham, men den spyttede han bare ud.

“Senere i dag tager jeg ham med over til en veninde og hendes hunde. Måske det kan hjælpe,” siger Nynne.

Turen til dyrelægen kostede Nynne over 1600 kroner.

Regning fra dyrelægen med den officielle diagnose ‘Kærestesorger’. FOTO: Privat

“Når man betaler 1.600 kroner, havde man da lidt håbet, at de havde opereret et eller andet ud, eller at man i det mindste fik en rask hund med hjem. Så man følte, man havde fået noget for pengene, men det fik jeg satme ikke, siger Nynne, der altså nu er ejer af en hund med kærestesorger og tilføjer:

“I dag har han for eksempel ligget på sofaen og set Netflix”.

Nynne vil nu forsøge at finde en kæreste til Loui, så han kan komme op ad sofaen og blive glad igen.

Loui er tydeligvis bedrøvet og ramt af kærestesorger. Han er svær at få ud af sofaen, hvor han for det meste ligger og ser Netflix. FOTO: Privat

LÆS OGSÅ: 74.868 personer ramt af forsinkelser i København