26. apr. 2023 - 15:13

To nye navne på plakaten: Popdronning og rapstjerne meldes klar til Grøn Koncert

FOTO: Grøn Koncert, Pressebilleder 


Den populære festival Grøn Koncert melder to nye navne klar til sommerens program.

Der er tale om popdronningen Medina, som skal spille til Grøn Koncert for intet mindre end syvende gang. Derudover debuterer rapstjernen ArtigeArdit, som dermed indtager sommerscenen for første gang.

Det oplyser Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig til at komme rundt med hele holdet. Jeg glæder mig til at danse igen, og jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn,” udtaler Medina i pressemeddelelsen.

Medina debuterede på Grøn Koncert tilbage i 2009, da hun gæstede L.O.C.s optræden. Året efter deltog hun for første gang i eget navn og senest i 2020.

Fremadstormende rapper debuterer på Grøn Koncert

ArtigeArdit har i modsætning til Medina aldrig optrådt til Grøn Koncert. Hans første gang bliver i år, og så endda til Grøn Koncerts 40 års jubilæum.

“Jeg vil fejre Grøns 40 år ved at give den fuld gas på scenen og sørge for, at alle har en fest,” udtaler ArtigeArdit og tilføjer:

“For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang.”

Der er masser af store stjerner på programmet til Grøn Koncert som f.eks. AQUA, Benjamin Hav og mange flere.

For nyligt annoncerede Grøn Koncert dét måske største navn til sommerens festival. Læs hvilket navn, der er tale om HER.