12. apr. 2023 - 11:31

Megastjerne spiller på Grøn Koncert!

FOTO: Grøn Koncert, Pressebilleder 


Grøn Koncert er netop kommet ud med navnet på den næste kunstner, der skal optræde til denne sommers turné rundt i landet.

I marts offentliggjorde Grøn Koncert store navne som AQUA og Saveus. Nu vil flere mene, at der er kommet et endnu større navn på plakaten – nemlig popstjernen Karen Marie Ørsted bedre kendt som MØ.

“Grøn er sådan en legendarisk festival, og jeg elsker, at de støtter en god sag. Jeg er mega excited over at skulle spille Grøn denne sommer, og glæder mig helt vildt til at toure Danmark og møde publikummerne i alle disse byer – nogen af stederne har jeg ikke spillet i årevis, så bliver vildt fedt at komme rundt i hele landet,” udtaler MØ sig i en pressemeddelelse.

Mange kategoriserer MØ som én af dansk musiks største stjerne – både herhjemme, men også i udlandet. Den store popstjerne fra lille Fyn har arbejdet sammen med nogle af de største stjerner i verden. Blandt andet navne som Justin Bieber, Charli XCX, Major Lazor og Diplo.

MØ er kendt for at give publikum et helt fantastisk show når hun optræder live. Det får de heldige gæster til Grøn Koncert nu chancen for at opleve.

Tourplanen 2023 vil foregå i følgende byer:

– 20. juli: Tårnby

– 21. juli: Kolding

– 22. juli: Aarhus

– 23. juli: Aalborg

– 27. juli: Esbjerg

– 28. juli: Odense

– 29. juli: Næstved

– 30. juli: Valby.