08. jun. 2023 - 15:03

Ny bog på markedet om corona-skeptikernes kamp 
En af de centrale aktivister, der var imod regeringens corona-håndtering, har netop udgivet en bog om de seneste tre års aktivisme.

Flemming Blicher er ingeniør- og MBA-uddannet og er for tiden ansat som skraldemand i Gentofte. Desuden er han formand for græsrodspartiet Frihedslisten, og nu debuterer han altså også som forfatter.

Flemming Blicher – tipoldebarn af Steen Steensen Blicher – udgav bogen ’Illusionen om Danmark’ grundlovsdag d. 5. juni 2023. I tråd med det personlige forhold, som hans tipoldefar havde til Himmelbjerget, holdt Flemming dagen forinden en grundlovstale i netop disse omgivelser og gav i samme forbindelse et interview om bogudgivelsen til Presse-fotos udsendte.

I bogen fortæller han om sine egne oplevelser i tiden efter, at WHO erklærede en pandemi i marts 2020. Udover at fortælle om diverse stridigheder internt i bevægelsen, anholdelser og retssager, leverer Blicher en levende beretning om det segment, som af landets medier har været voldsomt udskældt igennem de sidste tre år.

Bogen kan desuden fungere som et ganske monumentalt opslagsværk om coronapandemien med masser af kildehenvisninger til bl.a. WHO, Sundhedsministeriet, Folketinget og diverse mainstream artikler. Forfatteren kommer omkring emner som tilblivelsen af epidemiloven, det oversete Aktstykke 150, minkskandalen og andre kritiske emner, som han beskriver ud fra sine egne interaktioner med blandt andre landets politikere.  

Hjemmesiden ‘De 3 Fiktioner’ giver mere information om den nyudgivne bog:

Læs mere om Flemming Blicher på Frihedslistens hjemmeside: