16. dec. 2022 - 15:54

KÆMPE DRAMA! Reality-kendissen Amalie: mine børn er blevet kidnappet til Østrig
Reality-kendissen, Amalie Szigethy, kendt fra blandt andet Paradise Hotel og Forsidefruerne, gennemlever et sandt mareridt i disse dage. I onsdags gjorde hun opmærksom på, at hendes to døtre var blevet kidnappet af deres far, Mikkel Skelskov.

Det er meget tydeligt på hendes Instagram-profil, hvor hun nærmest på timebasis poster grådkvalte storys og lange beskeder, om hvor ulykkelig hun er, og om hvor meget hun savner sine børn.

‘Man ved aldrig, om det er sidste gang, man skal se sine børn. Alt kan ske. Sødeste lille elskling. Kom hjem til mor’, skriver Amalie til en video på Instagram, hvor hun er sammen med sine ene datter, Josephine.


Ifølge flere medier, så skulle der have været knas i forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov. Faktisk så meget, at de kort forinden havde besluttet sig for at forlade hinanden.

Amalie og Mikkel skulle angiveligt have aftalt, at Mikkel måtte tage pigerne, Josephine og Hannah, med på juleferie. Men uoverensstemmelsen bunder tilsyneladende i, hvornår den juleferie skulle begynde. Mikkel hentede i hvert fald begge piger i deres institutioner i onsdags og kørte afsted.

Ifølge Amalie, så har Mikkel taget døtrene på henholdsvis 2 og 6 år med til Østrig. Mikkel Skelskov selv siger dog til HER & NU, at han ikke ønsker at oplyse, hvor de befinder sig. Han understreger samtidigt, at han ikke har kidnappet dem.

Ifølge SE & HØR, der har været i kontakt med Mikkel Skelskov, så er han langt fra enig i Amalies udlægning af sagen.

”Jeg er på ferie med pigerne. Hvorfor skal jeg stå til regnskab for, hvornår jeg kommer hjem? Jeg må gerne hygge mig med mine børn”, siger Mikkel og fortsætter:

”Jeg har skrevet til hende, at vi tog afsted, det er ikke for at piske en stemning op, vi er taget afsted”.

Reality-kendissen Amalie har meldt sin ekskæreste til politiet. Det er dog ikke til at sige, om Politiet leder efter ham.

Se & Hør meddeler også, at Mikkel Skelskov, ifølge ham selv, ikke er eftersøgt af politiet.

Følg dine daglige nyheder på ONP’s Facebook her