01. apr. 2024 - 17:03

Politiet forbereder sig på kæmpe slagsmål: Brøndby vinder i Parken
Mandag er de to ærkerivaler tørnet sammen i Parken, hvor der bliver spillet om førstepladsen. En kamp, hvor der var meget på spil og resultatet har øget chancen for stor tumult mellem de rivaliserende fans fra Brøndby IF og FCK.

Efter FCK kom foran i første halvleg så det ellers ud til, at der var styr på både nerver og boldkontrol fra de københavnske løver. Men anden halvleg gik udover al forventning og i 90. minut kommer Brøndby foran med 2-1, som bliver kampens resultat.

Men på tribunerne har den allerede ophedet stemning nu nået nye højder, og der er, som altid ved derby, chance for tumult og slagsmål mellem de to fangrupper.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er massivt til stede ved Parken, hvor betjente iført hjelm og kampuniformer gør klar til at modtage de mange fans, som kommer ud fra stadion.

Presse-fotos.dk har talt med flere kilder på stedet, der har vist sin utilfredshed over resultatet og ikke kommer til at forlade stadion i god ro og orden, som man kunne have håbet.

Der er mange politivogne i området og betjentene kan ses rundt om hele stadion. Der er dog ikke meldinger om uro i skrivende stund.

Stemningen på tribunerne har været så intens, at kampen blev stoppet da der var for meget røg på banen fra de mange romerlys.