15. mar. 2023 - 15:47

10-årig pige skubbet af sin cykel!
Politiet efterlyser en gerningsmand til et overfald på en 10-årig pige, der kom kørende på sin cykel i Brønderslev.

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse:

“Sagen drejer sig om en 10-årig pige, der den pågældende morgen – dvs. onsdag den 8. marts omkring kl. 07.50 – kom cyklende på vej til skole på stisystemet ud fra Ådalen og op mod Nordre Omfartsvej. Her blev pigen opmærksom på en ukendt mandsperson, der steg ud af en hvid personbil, som holdt parkeret i rabatten på Nordre Omfartsvej med front mod øst.

I det pigen kørte forbi personen, blev hun helt umotiveret antastet og skubbet af cyklen.

Pigen rejste sig hurtigt op, og hun satte sig igen på cyklen, men personen tog fat i hendes skulder, hvilket fik pigen til at skrige op. Og umiddelbart herefter dukkede der et køretøj op – en mindre grålig bil – der kørte mod øst på Nordre Omfartsvej.

Og dét afstedkom formentlig, at manden, der havde overfaldet pigen, tog flugten i sin egen hvide bil i østlig retning ad Nordre Omfartsvej.

”Og vi opfatter den eller de personer, som sad i denne mindre grålige bil, der også kørte forbi gerningsstedet i østlig retning af Nordre Omfartsvej, som meget interessante vidner, der kan være med til at belyse sagen,” siger politikommissæren.”

Philip Rødkjær Larsen opfordrer dem derfor til at henvende sig til politiet på 114, og han tilføjer:

”Vi ser med stor alvor på det her. Pigen var rystet efter overfaldet, og vi har siden optagelsen af anmeldelsen afhørt pigen samt talt med hendes forældre, ligesom vi har sikret os nogle enkelte spor, og der er patruljeret i området, og vi har foretaget afhøringer for at tilvejebringe flere vidner og andre nye spor i sagen, der har til formål at bringe os nærmere et gennembrud. Det er desværre ikke lykkedes for os endnu – og vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med nye informationer af betydning for vores videre arbejde med sagen.”