15. nov. 2022 - 8:51

Se de glade billeder: Schmeichel, Eriksen og alle de andre tager til VM

Kasper Hjulmand på vej mod VM i Qatar
Nu drager spillerne mod VM i Qatar. Foto: Presse-fotos.dk


Så er ventetiden snart forbi. VM i fodbold går i gang i den kommende weekend, og Danmark skal spille første kamp på tirsdag mod Tunesien.

Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og alle de andre stjerner blev samlet mandag. De overnattede på Scandic CPH Amager Strandpark, og tirsdag gik turen så til Qatar, der er værter for VM i fodbold.

Danmark har kvalificeret sig på overlegen vis ved at vinde ni ud af ti kvalifikationskampe. Og indsatsen ved sidste års EM giver også grobund for en vis optimisme. Her nåede Danmark semifinalen, hvor holdet måtte se sig slået af England efter forlænget spilletid.

Efter den første kamp ved årets VM mod Tunesien venter kampe mod Frankrig og Australien.

Hvis det lykkes Danmark at blive nummer et eller to i puljen, går holdet videre til ottendedelsfinalerne. Her venter i givet fald enten Argentina, Mexico, Polen eller Saudi-Arabien – afhængig af hvem der går videre og holdenes placeringer.

Som man kan se på billederne, var der mange danske fans, der tirsdag havde taget plads uden for hotellet, for at sige farvel og held og lykke til landsholdet, inden de tog afsted til Københavns Lufthavn i Kastrup.