17. mar. 2023 - 11:18

Ringkøbing slår Silkeborg-Voel i velspillet gyser i Kvindeligaen: Se masser af billeder fra opgøret her

Natasja Andreasen blev kampens spiller med ni mål og hædret af kampens sponsor GF Forsikring.

Før kampen var det afgjort, at Silkeborg-Voel var sikker på slutspillet, og Ringkøbing var sikker på at få to point med i kvalifikationsspillet. Men der er altid noget at spille om, og det er vigtigt at få et godt afsæt videre.

Silkeborg-Voel var med til 4-4, men herefter kostede en række fejl dyrt, og Ringkøbing fik en komfortabel føring på 10-16 ved pausen.

Den blev skabt via godt målmandsspil af gæsternes Elin Thorsteinsdottir, der stod med en redningsprocent på 50 i første halvleg. Det gav også en række kontrascoringer.

Her kunne hjemmeholdet have valgt at slå op i banen, men en glimrende start på anden halvleg skabte spænding med en stribe mål, og efter 10 minutter, kunne hjemmeholdets bedste spiller Natasja Andreasen udligne til 18-18.

Det var et vildt comeback. Pludselig var alt åbent. Det var en mentalt kraftpræstation af Silkeborg-Voel.

Men Ringkøbing kom også igen og førte for det meste med to-tre mål tiden ud.

Ved stillingen 21-22 med 10 minutter igen, var troen på sejr der stadigvæk, men resurserne var ved brugt op, og gæsterne kunne holde en afstand på to-tre mål tiden ud.

Kampens spiller hos Silkeborg-Voel blev Natasja Andreasen, kampens højdespringer blev Emilie Bastrup, og der var ligadebut til Nikoline Strunge. Stine Bonde fejrede sin kontraktforlængelse med en redningsprocent på 40.

Kampens spiller hos Ringkøbing blev Alberte Simonsen 7.

Kvindeligaen:

Silkeborg-Voel – Ringkøbing 27-30 (10-16)

Målscorere:

Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 9, Emilie Bastrup 4,Line Skak 4, Eira Aune 3, Andrea West Bendtsen 2, Mathilda Lundstrøm 2, Maja Laursen 1, Isabellea Poulsen 1, Annika Jakobsen 1 1

Ringkøbing: Alberte Simonsen 7, Julie Holm 7, Jane Mejlvang 6, Nanna Hinnerfeldt 4, Rikke Jochumsen 2, Marigora Hajdari 2, Leonora Demaj 2

Udvisninger: Silkeborg-Voel 2, Ringkøbing 2

Stillinger undervejs: 4-4, 5-9, 7-10, 8-13, 10-14, 10-16, 10-17, 18-18, 18-20, 20-21, 21-22, 22-25, 25-27, 26-28, 27-30