06. apr. 2023 - 14:56

Premier League-storhold hiver Frank Lampard ind som manager i resten af sæsonen




Frank Lampard er tilbage som manager i Chelsea, men i første omgang er der lagt op til et kort giftemål mellem de to parter.

Lampard har fået en aftale, der løber resten af sæsonen, oplyser Chelsea på sin hjemmeside.

Han overtager managergerningen i den underpræsterende storklub fra Graham Potter, der blev fyret i søndags.

Chelsea-ejerne Todd Boehly og Behdad Eghbali byder klublegenden velkommen tilbage.

Lampard var med begrænset succes manager for klubben i perioden 2019-2021. Han gjorde sig mere positivt bemærket for sin spillerkarriere i Chelsea fra 2001 til 2014.

– Vi er glade for at kunne byde Frank velkommen tilbage på Stamford Bridge. 

– Mens vi leder efter en permanent manager, vil vi gerne byde klubben og vores fans en sikker og stabil plan for resten af sæsonen. Vi skal give os selv muligheden for at få succes, og Frank har alle egenskaberne til at få os frem til mållinjen, siger ejerne ifølge klubbens hjemmeside.

Lampard blev fyret i Chelsea i januar 2021. Året efter blev han ansat i Everton, men her blev han sat fra bestillingen i januar i år.

Chelsea ligger nummer 11 i Premier League. Klubben er desuden med i kvartfinalerne i Champions League – her venter et dobbeltmøde med Real Madrid 12. og 18. april.

Lampard bliver den fjerde manager til at stå i spidsen for Chelsea i denne sæson.

Thomas Tuchel stod i spidsen for holdet frem til september, hvor han blev erstattet af Graham Potter. Efter fyringen af Potter var spanieren Bruno Saltor hovedansvarlig på Chelseas bænk i tirsdagens nullert mod Liverpool.