14. maj. 2023 - 11:28

Politiet inden fodbold-derby: Det er fuldstændig tåbeligt!

Video: Presse-fotos.dk


Politiet kommer med en opfordring til at holde fred, når Brøndby søndag tager imod FC København i det klassiske storkøbenhavnske fodboldderby.

Lørdag aften var der ballade ved Glostrup Station, der endte med, at DSB kortvarigt måtte indstille driften af S-tog p.g.a. et slagsmål og politiets efterfølgende arbejde.

Dermed kan man sagtens frygte mere ballade før, under og efter søndagens kamp.

LÆS OGSÅ: Video: Hooligans i slagsmål på station

“Det er jo fuldstændig tåbeligt, at de ikke tænker sig om, når der er så meget politisk fokus på det, fordi der kommer formentligt en eller anden form for sanktion, hvis de ikke kan finde ud af at mødes under fredelige forhold,” siger Lars Guldborg, vagtchef, Københavns Vestegns Politi, til bold.dk

Det er fjerde gang, de to ærkerivaler skal mødes på fodboldbanen i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Politiet inden Brøndby mod FCK: Vi tager ingen chancer

Den første kamp i Parken i København endte 4-1 til FCK, og den endte uden for banen med så megen ballade, at der ikke var udebanefans til de to efterfølgende opgør. Brøndby var endvidere ramt af en ekstra straf med manglende udebanefans til flere andre kampe.

På banen er de tre hidtidige opgør i denne sæson endt med en sejr til hvert hold og en uafgjort. FCK har så afgjort mest på spil i søndagens opgør, da de kæmper for at genvinde mesterskabet, mens Brøndbys muligheder for at få medaljer i denne sæson er reduceret til teori.

Kampen på Brøndby Stadion begynder klokken 16.00