03. mar. 2023 - 11:15

Kæmpe kampsportsstævne i Brøndby Hallen: EM og VM-titler på programmet




Den 4. Marts. kommer Muay Thai Grand Prix til Danmark. Det er et af Europas største promotions, der for første gang indtager Brøndby Hallen til et brag af en aften.

Arrangørerne lover garanti for en aften med smæk på når hele 9 A-Class kampe er på programmet herunder 1 MTGP VM titel – 1 MTGP EM titel og 2 Danske titler.  Derudover en enkelt Pro MMA kamp.

Hele stævnet bliver Broadcastet Live TV SportLive i Skandinavien med 3 millioner potentielle seere. Derudover er der mulighed for PPV Via MTGPs egen hjemmeside.

ONP.dk har været i kontakt Steffen Weise, der er promoter og arrangør af stævnet.

“Mine forventninger er store. Jeg glæder mig helt vildt. Det er et samarbejde med Promotion Muay Thai Grand Prix, der er Europas største Grand Prix. Der kommer nogle helt vildt skarpe kæmpere fra hele verden. Der er blandt andet en EM-titel kamp og en VM-titelkamp på programmet. Hvis man er fan af kampsport, bliver man simpelthen nødt til at deltage. Der er også to danske titler på programmet”, siger Steffen Weise og fortsætter:

“Det bliver kampsport af højeste kvalitet. Vi starter med en dansk titelkamp – det siger noget om, hvor stort et stævne det er. Der er virkelig meget kvalitet på kortet. Glæder mig helt vildt. Gav lige et ekstra kys til min datter og min søn i morges. Det bliver stort!

Steffen Weise regner med at der kommer mellem 15 og 18-hundrede i hallen og kan derfor garantere for en fantastisk aften med noget af det bedste kampsport på dansk grund i meget lang tid.

Der bliver kæmpet i tre forskellige kampsportsgenre. Bliv klogere på alle tre herunder:

MUAY THAI

Muay Thai er stående kamp når det er bedst.

Her må bruges Slag, Spark, Knæ og albuer. I de professionelle titelkampe bliver der kæmpet i 5 x 3 minutter.

MMA

MMA er både Stående kamp og kamp på gulvet. her kæmpes i små 4 OZ handsker med åbne fingre.

En pro kamp er 3 x 5 minutter.

SPECIAL RULES

Spændende og underholdende regelsæt hvor kampen virkelig bølger.

1. omgang Boksning
2. omgang Thai boksning
3. Omgang MMA