10. apr. 2023 - 20:08

FCN vinder 2-1 over BIF i Farum

FC Nordsjælland mødte mandag aften Brøndby IF hjemme på Right to Dream Park i Farum.

Ved afslutningen af 1. halvleg stod den 2-0 til FCN, på et mål af blandt andet Martin Frese, der scorede et missilskud lige i kassen.
En scoring som bestemt kunne mærkes på stadion, hvor fans fra FCN gav den gas på tribunerne.

74 minutter inde i kampen dømmes der straffespark til BIF, som sparkes af Ohi Anthony Omoijuanfo, som med et drømmespark smækker bolden lige i netmaskerne og sætter BIF på måltavlen med aftenens første Brøndby-scoring, så den efter 76 minutter står 2-1 til FCN.

Farum stadion syder af god stemning og spænding blandt alle fans.

Endnu et mål til FCN, som scores af Benjamin Nygren i det 88. minut.
Men kort efter målet var placeret på tavlen, blev det annulleret grundet offside.

Kampen slutter med et resultat, som lyder 2-1 til FCN, hvorfor holdet nu igen overtager førstepladsen i Superligaen efter FCK’s nederlag til Randers tidligere på dagen.