02. apr. 2023 - 23:25

FCK var bagud – men sejrede sig til tops i Superligaen

FC København slog søndag Superligaens førerhold FC Nordsjælland 2-1 på hjemmebane efter 0-1 ved pausen. Dermed overtog FCK førstepladsen.

I første halvleg kom de nordsjællandske gæster foran syv minutter før pausen ved Diomande. Men i anden halvleg lykkedes det for de forsvarende mestre at vende kampbilledet takket være en udligning af Mohamed Daramy og et sejrsmål på en flugter af portugiseren Diogo Goncalves.

Det var FCKs niende sejr i Superligaen i træk, og hovedstadsmandskabet har fremdeles ikke tabt i Superligaen, siden den nuværende træner, Jacob Neestrup, i slutningen af september overtog jobbet fra Jess Thorup, som blev fyret efter en mindre heldig start på sæsonen.

Søndagens sejr betyder, at FCK overhaler FCN, som de nu har et forspring til på to point til, inden de ni sidste runder i mesterskabs-slutspillet.