06. mar. 2023 - 14:19

FCK-profil ude i fire til seks uger med skade




FC København må klare sig uden Christian Sørensen i de kommende fire til seks uger.

Det oplyser københavnerklubben mandag på sin hjemmeside, efter at Christian Sørensen er blevet skannet.

Søndag udgik venstrebacken med en knæskade efter en halv time af superligakampen hjemme mod OB, som endte med en 7-0-sejr til københavnerne.

FCK-træner Jacob Neestrup ærgrer sig på klubbens hjemmeside over fraværet af backen i den kommende tid.

– Det er selvfølgelig først og fremmest ærgerligt for Christian, der har gjort det rigtigt godt for os, men vi forventer at få ham tilbage på banen relativt snart, så det kunne bestemt også have været værre.

– Indtil han er klar igen, så har vi vist gennem lang tid, at vi har stærke alternativer, når vi er blevet ramt af skader. Det samme er tilfældet her, siger Jacob Neestrup.

Christian Sørensen kommer til at gå glip af resten af grundspillet og en god bid af mesterskabsspillet, der venter i foråret. Der resterer kun to kampe i grundspillet.

– Det er rigtigt sjovt at spille fodbold for tiden, og både holdet og jeg er godt kørende, så det er da surt.

– Når det er sagt, så havde jeg frygtet, at det var værre, så nu klør jeg på for at komme hurtigt tilbage, så jeg kan bidrage i en masse kampe resten af foråret, siger Christian Sørensen.

Onsdag skal han have foretaget et indgreb, inden der venter en tid med genoptræning, oplyser FCK om situationen.

FCK er nummer to i Superligaen med tre point op til FC Nordsjælland på førstepladsen. FCK’s næste kamp er ude mod AC Horsens på søndag i den hjemlige liga.