03. dec. 2023 - 20:42

Fangruppe fejrede jubilæum – og AGF stødte FCK fra førstepladsen

AGF vandt søndag aften 2-1 ude over FCK i Superligaen, og de sørgede dermed for, at de forsvarende mestre ikke kan overvintre på førstepladsen.

Nicolai Poulsen bragte de aarhusianske gæster foran i første halvleg, og kort efter blev FCK handicappet, da forsvarsspilleren Denis Vavro måtte udgå med en skade.

Senere i første halvleg sørgede Frederik Tingager med et hovedstødsmål for aarhusiansk pauseføring på 2-0.

Tuneseren Elias Achouri reducerede efter et lille kvarters spil af anden halvleg til 1-2, og senere lykkedes det for FCKs Lukas Lerager at udligne. Men den scoring blev annulleret af VAR p.g.a. offside.

Dermed er FCK et point efter Brøndby i stillingen. Ærkerivalerne vandt tidligere søndag 4-0 hjemme over Hvidovre.

FCM kan dog passere dem begge, hvis de vinder mandagens kamp mod Viborg, som bliver den sidste Superliga-kamp inden vinterpausen.

FCK-fangruppen Urban Crew fejrede i forbindelse med kampen mod AGF deres 20-års jubilæum – og det gjorde de med manér, som man kan se på billederne her på siden.