11. feb. 2024 - 13:47

Vanvittige priser til Super Bowl: Så meget skal fansene betale

Illustrationsfoto


Dette års Super Bowl løber af stablen i nat mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers , og det er ikke en helt billig fornøjelse. Hvis du skal have plads på Allegiant Stadium i Las Vegas, hvor kampen bliver spillet skal du grave dybt i pengepungen.

De fans, som gerne vil ind og se dette års Super Bowl, skal være forberedt på at smide de store summer efter en billet, hvis de ikke allerede har gjort det.

Ved billetudbyderen, HelloTicket, skal man på dagen, hvor kampen bliver spillet, betale 7.600 dollars for en enkelt billet. Dette svarer til i omegnen af 52.000 danske kroner.

Sammenligner man billetpriserne til dette års Super Bowl i forhold til tidligere, så er dette års kamp også usædvanlig. Ifølge beregninger fra TickPick, som er en billet udbyder, er dette års billetter 35% dyrere sammenlignet med sidste års Super Bowl mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles.

Det moderne stadion, som skal husere nattens kamp, blev åbnet i 2020 og har en kapacitet på 65.000 tilskuere. Selvom det lyder af meget, så er det faktisk kun rangeret nummer 27 ud af 32 NFL stadions målt på deres tilskuerkapacitet.

Dette mener vicepræsident af TickPick Matt Ferrel også skyldes dette års prisstigninger. Han vurderer, at stadionet er småt i NFL-sammenhæng, hvilket gør, der er færre billetter i forhold til tidligere Super Bowls. Dette er med til at køre prisen op, siger han i en udtalelse til sportsmediet The Athletic.

Kampen mellem Kansas City Chiefs og San Fransisco 49ers starter kl. 0:30 dansk tid.