07. feb. 2023 - 15:43

UHYGGELIG TILTALE: 51-årig misbrugte drenge i 16 år
Onsdag skal en 51-årig mand i Retten i Aalborg, fordi han er tiltalt for et årelangt misbrug af flere unge drenge og mænd. Manden er tiltalt for at bruge sin alder og overlegenhed til at udnytte drengene seksuelt. Den ene var blot ni år, da misbruget begyndte.

Det skriver Nordjyske.

Manden, der er fra Himmerland, udnyttede sin alder og overlegenhed til at skabe et tillidsforhold til drengene, hvorefter han misbrugte dem over flere omgange, lyder det i anklageskriftet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: TUNGT BEVÆBNET POLITI TIL STEDE PÅ INDUSTRIVEJ

De tre ofre er i dag i start 20’erne til midten af 30’erne. Det første forhold var tilbage i 2004, og det sidste fandt sted i 2020, står der i det omfattende anklageskrift. Her fremgår det også, at politiet har fundet omkring 10.000 børnepornografiske billeder på mandens computer, da sagen rullede i marts 2019.

Stor aldersforskel

Ifølge anklageskriftet har manden både købt gaver og taget drengene med på ture, hvor han har opbygget tillidsforholdet til dem. Det var blandt andet på disse ture, at drengene blev seksuelt misbrugt.

I den allerede uhyggelige sag, er aldersforskellen på den tiltalte og drengene også chokerende. I et af tilfældene var der 29 års forskel på manden og offeret, der var blot ni år gammel i 2009, ifølge tiltalen.

Der er afsat fem retsdage i sagen, og dommen forventes at blive afsagt midt i februar.