29. maj. 2024 - 9:44

Uhyggelig fund på skole: ‘Det er groft, det er over alle grænser’




En folkeskole har informeret politiet om et uhyggeligt fund, der blev gjort i fredags. Politiet har iværksat en efterforskning af sagen

Hvad der ellers er forbundet med festligheder og udklædninger i alverdens farver udviklede sig fredag til en dramatisk og ærgerlig hændelse.

Som på Skelgårdsskolen på Amager og Nørre Boulevard Skolen i Holstebro er der også blevet fundet genstande i karamellerne fra sidste skoledag på Balling Skole i Salling ved Limfjorden.

Helt præcist er der på skolen fundet nåle i de udkastede karameller.

“Det er groft, og det er over alle grænser,” siger Helle Brink Nielsen, der er leder af Balling Skole, til TV Midtvest.

Det var elever og personale på skolen, der i fredags under sidste skoledag fandt nålene i karamellerne.

Mandag blev episoden meldt til Midt- og Vestsjællands Politi, der nu har iværksat en efterforskning af forholdet.

På Nørre Boulevard Skolen i Holstebro blev der i fredags også fundet nåle i karamellerne – også den sag er anmeldt til Midt- og Vestjyllands Politi.

“En pædagog fortalte, at en elev kom til hende for at sige, at den karamel, han havde fået, rev ham på indersiden af kinden. Kort tid efter hørte vi også fra en anden elev, at vedkommende havde fundet en nål, der stak op af en karamel,” fortalte Peter Hatting, der er skoleleder på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro, i den forbindelse til TV Midtvest.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olsen oplyser, at det kan ende med en sigtelse, hvis politiet finder ud af, hvem der har lagt skarpe genstande i karamellerne.

Illustrationsfoto