28. jul. 2024 - 17:59

Udrykning blæser afsted på Vestegnen




Politiet er sammen med brandvæsenet, en akutlægebil og en ambulance til stede på en adresse på den københavnske vestegn. Udrykningen sker på baggrund af et alarmopkald

Søndag eftermiddag klokken 16.52 har Københavns Vestegns Politi sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten modtaget et alarmopkald fra en adresse på Vestervej i Glostrup.

I opkaldet, der er indgået til alarmcentralen, lyder det, at der er udbrudt brand i en lejlighed tilhørende stueetagen på adressen.

Derfor er to politibiler sammen med flere brandbiler, en ambulance og en akutlægebil rykket ud til stedet, hvor de alle ankom få minutter senere.

Her kunne der konstateres tydelige flammer i et køkken i lejligheden, og derfor blev røgdykkere indsat for at slukke branden.

Kort tid efter ankomst kunne flammerne meldes slukket, oplyser vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Køkkenet har store sodskader efter branden

Billeder fra stedet viser, at køkkenet har fået store materielle skader samt sodskader af den hærgende brand, men der er indtil videre ikke nogen meldinger om, at nogen personer skal være kommet til skade.

Det bliver bekræftet af redaktionens udsendte, som oplyser, at ambulancetjenesten forholdsvis hurtigt forlod adressen igen.

Det bliver efterfølgende en opgave for Københavns Vestegns Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden herunder, hvorfor den er opstået.