27. dec. 2022 - 16:05

SERIEMORDER! Kvinde fundet med halsbånd – “Han dræbte mine venner”




Politiet i Kansas i USA har tilfangetaget en formodet seriemorder, der er gået efter sorte og sårbare unge kvinder.

Den formodede gerningsmand blev udelukkende opdaget, da det lykkedes en kvinde at undslippe det hus, som hun var blevet holdt fanget i. En morgen blev en gammel dame vækket af, at det bankede på hendes dør, hvorefter hun kunne høre en lav og svag stemme der bad om hjælp. Foran hendes dør lå en 22-årig ung kvinde kun iført latex-kjole og et metalhalsbånd.

Hun fortale, at hun var blevet kidnappet og holdt fanget i en måned, og at hun skiftevis var blevet pisket og voldtaget. Derudover sagde hun, at hendes to venner var blevet dræbt af manden, der havde holdt hende fanget.

Det skriver det amerikanske medie The Washington Post.

Det er kommet frem at flere havde forsøgt at advare politiet om, at der muligvis kunne være en seriemorder løs. Det skete blandt andet i en TikTok-video lavet af en præst fra området.

“Tre unge kvinder er forsvundet, og ingen siger noget. Hvad er problemet? Hvorfor ser vi ikke et samarbejde? Hvor er vores samfundsledere? Hvor er vores aktivister? Hvor er vores offentlige embedsmænd? Hvor er vores politiafdeling? Kom nu?”, siger præsten i videoen, der er blevet set over 700.000 gange.

Politiet havde ikke reageret på advarslen, da de ifølge en talsmand fra Kansas City Police, ikke havde modtaget nogle officielle meldinger om forsvundne kvinder, før de blev kontaktet af præsten.

Politiet ransagede den tiltalte mand hus og fandt et fangehul i hans kælder. Fangehullet var fyldt med redskaber til at holde personer indespærret.

Den formodede seriemorder har nægtet at udtale sig. Politiet har dog en stærk mistanke om, at der stor mulighed for at finde flere ofre.

Følg dine daglige nyheder på ONP’s Facebook her