14. dec. 2022 - 16:38

Kvinde viser bare bryster i julekalender: Se hele episoden her

Presse-fotos.dk


Der er skabt stor ballade over en julekalender i Norge.

Herhjemme i Danmark diskuterede vi tidligere i december, om Pyrus er upassende eller ej. I Norge bliver der i disse dage også diskuteret på højtryk omkring en episode, der fandt sted i en norsk julekalender.

På den norske TV-station, NRK, sender de i år julekalderen ved navn ’24-stjerners julekalender’. Her går det ud på, at en række kendisser dyster om at skabe den bedste julestemning.

Den 12. december havde de kendte deltagere fået til opgave, at få en familie til at grine på under to minutter. Det lykkedes for influenceren Øyunn Krogh, men på en yderst kontroversiel måde. Hun valgte nemlig at smide sin trøje foran familien, vise sine bare bryster og spørge familiemedlemmerne, ‘om de kunne tænke sig noget mælk til kaffen’. Det lykkedes at få familien til at grine, men det lykkedes samtidigt at skabe røre rundt omkring i de norske stuer.

Se hele episoden, der for alvor har fået debatten til at koge over på de sociale medier I Norge. Klippet kan ses efter 13 minutter og 30 sekunder: SE DET LIGE HER

Følg dine daglige nyheder på ONP’s Facebook her