23. mar. 2023 - 15:30

Det bankede på døren – Så sprang hel familie i døden fra altan på syvende sal: Kun én overlevede

Foto: Presse-fotos.dk (Dette er ikke et billede fra den omtalte hsitorie)


For et år siden gik der chokbølger gennem den schweiziske befolkning, da en familie på fem sprang i døden fra en altan på syvende sal.

Nu er politiet kommet frem med deres endelige konklusion vedrørende masse-selvmordet. Dermed er sagen lukket. Det skriver BBC.

Den tragiske episode fandt sted på syvende sal i en luksuslejlighed i byen Montreux. Her kravlede far, mor, en 15-årig dreng, en 8-årig pige og morens tvillingesøster skiftevis over rækværket på deres altan og sprang i døden.

Der var ifølge politiets konklusion ikke tale om en helt almindelig familie. Konklusionen lyder på, at familien havde isoleret sig i deres lejlighed, hvor de havde gjort klar til jordens undergang. I den 5-værelses lejlighed som familien boede i var 3 af værelserne fyldt op med medicin og madvarer. Derudover konkluderes det fra politiets side, at familien var stærkt påvirkede af nyreligiøse og konspirationsteoretiske tanker. De skulle efter sigende være fuldt overbeviste om, at der fandtes en bedre verden i det hinsides. Derfor konkluderer politiet, at deres mord var helt frivilligt og nøje planlagt.

Da Politiet bankede på familiens hoveddør, så gik familien angiveligt i panike og valgte at springe i døden. Politiet bankede på døren med et helt uskyldigt ærinde. De skulle blot minde faderen om at komme til et møde med skolemyndighederne vedrørende sin 15-åriges søns hjemmeundervisning.

Mod alle odds overlevede den 15-årige dreng. Resten af familiens fire medlemmer døde på stedet.

LÆS OGSÅ: Sigtet for sex med lig, voldtægt og drabet på Mia: Her er hans uhyggelige fortid!