10. jan. 2023 - 9:52

6-årig skoleelev skyder sin klasselærer midt i undervisningen
En helt igennem vanvittig sag har sendt chokbølger gennem USA. Sagen om den 6-årig dreng, der skød sin lærer, mens hun var i gang med at undervise klassen.

Episoden skete i sidste uge på Richneck Elementary School i Newport. Nu kommer politiet med flere detaljer om, hvad der skete, da drengen hev en pistol frem midt i timen og skød læreren – bevidst.

Politiet fortæller, at læreren, Abigail Zwerner, blev ramt i hånden, som hun holdt oppe. Kuglen er gået gennem hendes hånd og ramt hende i brystet.

Det er endnu ikke helt klarlagt, hvad der er gået forud for skudepisoden, men politiet i byen oplyser, at der var opstået et ‘skænderi’ mellem lærer og elev.

Da Abigail Zwerner bliver ramt af skuddet, formoder hun alligevel at evakuere de 17 børn, så hun er den sidste, der forlader lokalet.

“Hun sørgede for, at hver eneste af eleverne var i sikkerhed. Jeg tror, hun reddede liv, for jeg ved ikke, hvad der ellers kunne være sket, hvis de børn var blevet i det lokale, fortæller Steve Drew, der er politichef i byen, til NBC News.

En anden lærer kom Abigail Zwerner til undsætning og tilbageholdt drengen indtil politiet ankom til skolen.

Politiet oplyser på pressemødet, at drengen havde taget en ni millimeter pistol med i tasken, og den er købt på lovlig vis af drengens mor. Da politiet ankom til skolen havde drengen pistolen på sig.

Men det helt store spørgsmål om, hvordan en seksårig dreng kan få fat på en ni millimeter pistol, og hvor han har lært at bruge det, er stadig ubesvaret.

“Jeg ville ønske, at vi aldrig skulle spørge det. Hvordan ved seksårig, hvordan man bruger et skydevåben? Jeg ved ikke, om jeg kan give jer et fyldestgørende svar”, fortæller Steve Drew ifølge CBS News.

Nu skal sagen efterforskes yderligere og drengen er blevet taget med til en institution, hvor han modtager behandling.

ONP.DK OPDATERER DIG MED DAGLIGE NYHEDER PÅ INSTRGRAM – FØLG OS HER