13. mar. 2024 - 20:15

Tiltalt: Far truede døtre med bortførelse og partering for at få sex




En 48-årig mand fra Sorø sidder tiltalt i en voldsom sag, hvor to kvinder er blevet truet til at have sex med ham. Den ene kvinde er mandens adoptivdatter og den anden er hans steddatter. Manden har brugt datingapps til at afpresse kvinderne.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Den ene af kvinderne har givet efter for presset og er blevet udsat for voldtægt og andre seksuelle overgreb. Den anden er blevet udsat for afpresning, men har ikke adlydt ordrene fra den falske profil.

Kvinden, som er mandens adoptivdatter, har afværget forsøget. Juridisk set er der tale om en incestsag, da loven ikke differentierer mellem adoptivbørn og biologiske børn.

Truede kvinden ved at udgive sig som ‘Mick’

Det er politiets og Anklagemyndighedens opfattelse, at den 48-årige mand har fået kontakt til den ene kvinde gennem dating-appen Badoo. Her har han udgivet sig for at være en mand ved navn Mick og truede kvinden til at have sex med sin stedfar, filme det og sende videoen til ‘Mick’

Hvis hun ikke gjorde, som ‘Mick’ befalede, ville hendes børn blive kidnappet og solgt i Dubai. Kvinene er også blevet truet med, at ‘Mick’ og hans venner ville hænge steddatteren op og partere hende, lyder det i anklageskriftet.

Manden har, ifølge sigtelsen, brugt samme metoder mod adoptivdatteren, men denne gang var den gennem mail og under et andet navn.

Der er afsat tre rets dage i sagen, som kan give op til otte års fængsel.