19. jul. 2024 - 12:01

Tilfældige vidner i chok: Teenager stukket ned på åben gade




Politiet er rykket talstærkt ud og har afspærret et område i forbindelse med et knivstikkeri. En teenager er blevet bragt på hospitalet

En 19-årig dreng er blevet stukket ned med kniv, efter der torsdag aften opstod tumult eller slagsmål mellem to grupperinger på gaden.

Det bekræfter Søren Juul Rasmussen, der er kommunikationsmedarbejder hos Københavns Politi over for ONP.

Knivstikkeriet er sket omkring Bülowsvej 10 ved Amalievej. Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Svejstrup uddyber til Ekstra Bladet, at det 19-årige offer ikke er i livsfare.

“Der har været noget slåskamp mellem to grupperinger, og der er en 19-årig, der er blevet stukket med kniv. Han er kørt på sygehuset. Han er ikke kommet alvorligt til skade. Der er ingen anholdte endnu. Vi fik anmeldelsen 19.38, og de involverede stak af fra stedet, inden vi ankom,” siger vagtchefen til mediet.

Kommunikationsmedarbejder Søren Juul Rasmussen fortæller fredag morgen til ONP, at der ikke er nogen opdateringer i sagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Københavns Politi havde torsdag aften meget travlt, da der skete to knivstikkerier inden for få timer.

En 71-årig mand er senere blevet erklæret død.

I den forbindelse er politiet skredet til anholdelse af en mand, der vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af fredag.

Politiet er samtidig på jagt efter en medgerningsmand til det knivstikkeri.