11. sep. 2024 - 13:08

Tilfældig teenager gennemtæsket på cykeltur




En kun 17-årig dreng er blevet udsat for et særdeles groft overfald. Gerningsmændende beskrives til at være cirka 20 år med mellemøstligt eller nordafrikansk udseende.

Den 17-årige dreng var kommet cyklende på sin cykel, da de tre kriminelle individer kommer kørende i en mørk bil helt tæt op til ham.

De tre mænd forlangte at den 17-årige straks skulle aflevere sin el-cykel til dem. Hvordan de tre mænd mente at de havde ret til drengens cykel, kan vi kun gisne om.

Da drengen nægtede blev det for meget for de voldsparate individer, og det udviklede sig herefter ganske dramatisk.

Den 17-årige dreng cyklede på Lindegårdsvej i Linde nær Spentrup i Østjylland mellem kl. 22.35 og kl. 22.45 den 6. september, da han måtte indse, at mændene i bilen ikke havde i sinde at lade ham være i fred.

En 17-årig mand blev fredag den 6. september mellem kl. 22.35 og kl. 22.45 udsat for vold og forsøg på røveri på Lindegårdsvej i Linde nær Spentrup. Østjyllands Politi søger i den forbindelse vidner, der kan have oplysninger om tre formodede gerningsmænd.

Da den 17-årige nægtede, forsøgte mændene i bilen at tage fat i styret på cyklen. Det lykkedes den 17-årige at køre væk fra bilen, hvorefter han smed cyklen fra sig og forsøgte at gemme sig.

“Store” mænd overfalder den 17-årige

To af mændene i bilen steg efterfølgende ud og fulgte efter ham, og da de nåede frem til ham, blev han tildelt spark og slag i ansigtet og på kroppen.

Heldigvis for den 17-årige kom nogle naboer ham til undsætning, da de reagerede på larmen og kom ud og skræmte gerningsmændene væk.

Den 17-årige beskriver de tre mænd som værende ca. 20 år og mellemøstlige eller nordafrikanske af udseende. De tre mænd kom kørende i en sort stationcar uden tonede ruder.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra personer, der har været i området i tiden omkring overfaldet eller evt. har overværet episoden og kan have informationer om de tre mænd eller bilens færden, skriver de på deres X profil.

Kontakt politiet på tlf.nr. 114, hvis du har oplysninger med relevans for sagen.

Illustrationsfoto