24. maj. 2023 - 18:13

Fartkontrol: Politiet gør klar til DHB
Den 25. maj åbner portene til årets Danmarks Hurtigste Bil – DHB i Padborg Park. Til Danmarks største bilfestival vil der både være dækafbrændinger, ræs, kåring af Danmarks flotteste bil og forskellige shows med blandt andet bilvask på i parken.

Men når så mange mennesker samles, er politiet også til stede for at sikre, at alt foregår stille og roligt i hyggelige omgivelser.

Men Syd- og Sønderjyllands Politi kommer også til at kontrollere flere områder, når festivalen skydes i gang. Det oplyser politiinspektøren til jv.dk

LÆS OGSÅ: BØDEREGN OVER OMSTRIDT ARRANGEMENT: 466 SIGTELSER PÅ FÅ DAGE

– Vi er i god dialog med arrangørerne og vil gøre vores til at det bliver en festlig og fornøjelig begivenhed. Vi regner med, at deltagerne møder op i lovlige køretøjer og overholder hastighedsgrænserne, men vi vil være i området hele weekenden for at sørge for trafiksikkerheden. Vi gennemfører kontroller for at sikre, at der ikke er køretøjer i området, der kan være til fare i trafikken, ligesom vi også vil gennemføre hastighedskontroller, siger politiinspektør Tage Jehn til jv.dk.

LÆS OGSÅ: MISS DHB 2022 ER FUNDET!