22. mar. 2024 - 10:52

Politiet: ‘Børnene var på vej til og fra skole’




Politiet har den seneste tid modtaget flere anmeldelser om, at en mand i en mørk bil har henvendt sig til skolebørn på vej til og fra skole og blottet sig for børnene

Men fredag formiddag er der nyt i sagen.

Sydøstjyllands Politi kan nemlig oplyse i en pressemeddelelse, at politikredsen torsdag er skredet til anholdelse af en 49-årig mand efter en ransagelse af hans adresse i Kolding.

Manden er mistænkt for at have begået flere blufærdighedskrænkelse mod mindreårige elever, der var på vej til og fra skoler i Kolding-området.

‘På baggrund af beskrivelser fra vidner, den øvrige politiefterforskning samt gårsdagens ransagning valgte Sydøstjyllands Politi at anholde og sigte manden for fire tilfælde af blufærdighedskrænkelse,’ oplyser Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Politikredsen skriver endvidere, at ransagningen skete på baggrund af flere enslydende anmeldelser, og man mener derfor, at samme mand står bag samtlige episoder.

På nuværende tidspunkt har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere kommentarer i sagen, da der skal gennemføres mere efterforskningsarbejde.