11. apr. 2024 - 16:45

Panik i boligkvarter: Mand starter brand i opgang og truer beboere med kniv




Torsdag eftermiddag er politiet, brandvæsnet og redningsmandskabet rykket massivt ud til et boligkvarter, hvor der først er blevet meldt om en brand og fund af brandfarlige væsker i en opgang. Efterfølgende er en mand blevet pågrebet og beboere fortæller, at han har viftet med en kniv.

Brandvæsnet ankommer til Digevej i Næstved efter melding om brand i en opgang. Der er tale om en påsat brand, hvor der var kraftig røgudvikling i hele bygningen. Beredskabet slukker branden og får kontrol over røgudviklingen, men da branden er slukket bliver der fundet en dunk med brandfarlige væsker på trappen.

Kort efter meldingen om branden får politiet en melding om en mand, der udviser truende adfærd overfor beboerne på Karrebækvej. Det skriver politiet på det sociale medie X.

“Der er anholdt en person, som mistænkes for trusler og brandstiftelse. Politi og Brandvæsen fortsat i området” skriver Sydsjællands og Lolland Falsters Politi på X.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Presse-fotos.dk’s udsendte har talt med naboerne i området og flere fortæller, at manden har forsøgt at sætte ild til sin lejlighed, hvorefter han flygtede ud på vejen.

Politiet vil være i området, hvor de er i gang med at undersøge omstændighederne og sikre spor fra brandstiftelsen.

Ingen er kommet til skade i branden og manden er blevet taget med af politiet.