22. aug. 2024 - 10:56

Mystisk mand sniger sig ind i folks huse om natten: “Sikr jeres døre og vinduer”




Hele fem gange på ét døgn har politiet modtaget anmeldelser fra beboere, der har oplevet en mystisk mand, som forsøger at komme ind i deres huse.

Første anmeldelse kom onsdag morgen. Her opdagede en beboer, at hans hoveddør stod åben. Da han tjekkede overvågningen, kunne han se, at en mand havde gået rundt i huset.

En anden beboer kunne se på sin overvågning, at en mystisk mand havde været inde i hans have. Her var gerningsmanden gået hen til bagdøren, men fik kolde fødder da han så, at der var overvågning.

Omkring klokken 04.00, natten til onsdag opdagede en kvinde, at en mand var gået ind gennem hendes ulåste hoveddør.

Det fik kvinden til at konfrontere manden, der med det samme stak af. Beboeren løb dog efter manden, der forsvandt fra hende omkring et nedlagt gartneri i området.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Illustrationsfoto

En fjerde beboer blev også gennem sin overvågning onsdag formiddag opmærksom på, at der havde været en ukendt person inde i hendes garage.

Torsdag morgen fik politiet den seneste henvendelse om den mystiske mand. Her havde en beboer klokken 05.00 fået en besked om, at hendes overvågningssystem havde registeret manden gå hen til huset og tage i hoveddøren, hvorefter han forlod stedet.

Ingen af anmelderne oplyser, at de har fået stjålet noget.

Episoderne er sket i Gadstrup og Havdrup. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i torsdagens version af døgnrapporten.

Politiet opfordrer desuden borgere til, at man skal sikre sine døre og vinduer inden man går i seng.