10. sep. 2024 - 18:00

Myndigheder: Stor udrykning på Vestegnen




Der er sket en større udrykning på den københavnske vestegn, hvor mindst syv udrykningskøretøjer netop er ankommet til en adresse

Tirsdag klokken 15.23 har Københavns Vestegns Politi sammen med Hovedstadens Beredskab modtaget en anmeldelse om brand på Læhegnet i Albertslund.

Derfor er en stor udrykning ifølge brandvæsenet rykket ud mod stedet.

‘Større udrykning sendt afsted efter melding om røg fra tag i bygning under opførsel,’ lyder det i den forbindelse fra Hovedstadens Beredskab på det sociale medie X.

Kort efter anmeldlesen ankom mindst syv udrykningskøretøjer til adressen, hvor der rigtig nok kunne konstateres røgudvikling fra bygningens tag.

Det bekræfter Hovedstadens Beredskab.

‘Ild i tagkonstruktionen. Slukningsarbejdet er i gang, og vi arbejder med at skabe adgang via taget. Ingen meldinger om personskade. Vi regner med at blive på adressen er par timer endnu,’ oplyser brandvæsenet klokken 16.03.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er stor røgudvikling fra bygningen

På billeder fra stedet kan det ses, at brandvæsenet har hejst en stige med flere brandfolk op til taget, hvorfra man forsøger at slukke branden. Samtidig er området fyldt med grå røg som følge af branden.

Det bliver efterfølgende en opgave for Københavns Vestegns Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden, herunder hvorfor den er brudt ud.