05. dec. 2022 - 10:02

Pizzeria giver gratis pitabrød hele december




Greve Center Pizza & Burgerhouse har for andet år i træk valgt at give et gratis pitabrød og en sodavand til de mest trængende i den kolde december-måned.

Juletiden er over os, og det samme er kulden. Det er en hård tid for hjemløse på gaden. Derfor har Greve Center Pizza & Burgerhouse for andet år i træk besluttet sig for at uddele et gratis pitabrød og en sodavand til alle hjemløse i hele december.

“En gang i mellem skal man også tænke på andre. Specielt her om vinteren, når det er så koldt udenfor. Derfor vil jeg gerne invitere alle hjemløse indenfor hos mig til et varmt pita-brød og en sodavand”, siger Mehmet Taskesen, der er ejer af Greve Center Pizza & Burgerhouse.

Hjemløse har alle dage i december mulighed for at benytte sig at den gode gestus fra Mehmet og Greve Center Pizza & Burgerhouse. Uanset hvorfra i landet man hører til, så står Mehmet klar til at give en god oplevelse til de mest trængende her i kulden.

“Det betyder ikke så meget for os, men betyder rigtig meget for dem. Det er min medmenneskelighed, der får mig til det. Man skal også huske at tænke på andre end en selv”, siger Mehmet.

Greve Center Pizza & Burgerhouse befinder sig på adressen: Stationsholmen 8 G, 2670 Greve

Følg ONP på Facebook for dine daglige lokale nyheder