15. feb. 2023 - 16:16

Beboere på Corona Camping nægter at flytte: ”Hvem kommer der, kommer der, fars gris!”




80 beboere på ’Corona Camping’ i Borup skal efter ordre fra kommunen have forladt deres hjem på campingpladsen i Borup senest onsdag klokken 12.00 – men det har de ikke tænkt sig!

Corona Camping har været i konflikt med kommunen i flere år, der ønsker at smide alle 80 beboere ud af deres hjem, da flere af beboerne bor hele året på campingpladsen, hvilket er i strid med lovgivningen på området.

Onsdag klokken 13.00 var to embedsfolk fra kommunen på kontrolbesøg for at kontrollere, om beboerne havde forladt campingpladsen. Det var dog ikke tilfældet. Flere hundrede mennesker var mødt op for at støtte beboerne på Corona Camping. Blandt andet en mand fra Stevns, der havde indsamlet 1363 underskrifter mod udsmidningen af beboerne.

”Jeg bor ikke selv på campingpladsen. Men at sætte disse beboere ud i en almindelig lejlighed går bare ikke. De har deres sammenhold herude, hvor de kan støtte hinanden,” siger manden der er kommet hele vejen fra Stevns for at vise sin støtte og forsætter:

”Folk skal bæres ud herfra. Det bliver fuldstændig ligesom filmen ’Midt om natten’. Man kunne jo vælge at synge ’Hvem kommer der, kommer der, fars gris’ når kommunen kommer herud,” siger han med reference til den ikoniske danske film ’Midt om natten’ med Kim Larsen i hovedrollen.

Der blev dog ikke sunget den ikoniske sang fra Midt om Natten, da de to embedsmænd fra kommunen dukkede op og inspicerede campingpladsen. I stedet sang de fremmødte i flok med på en støttesang, der understregede deres utilfredshed med kommunens beslutning.

Ellers foregik inspicering i ro og fred uden ballade. Nu er der dog mulighed for, at de næste besøgende er fra politiet. Så kan det være, at det ikke kommer til at foregå helt så fredeligt som i dag.

ONP.dk følger sagen...

Se billeder fra Corona Camping herunder: