16. dec. 2022 - 21:06

TRAGEDIE! 5-årig og 2-årig fundet døde
Kæmpe chok i England fredag aften, da der er blevet fundet to barnelig i London.

Politiet har iværksat en efterforskning på baggrund at to barnelig, der blev fundet på en adresse i området Dagenham lidt øst for London. Det skriver det engelske medie Sky News.

Ligene er af to drenge på henholdsvis 2 og 5 år.

Der skulle angiveligt være blevet anholdt både en mand og en kvinde kort tid efter fundet af de to lig, der skete omkring 14.00. Begge er blevet varetægtsfængslet.

Ifølge politiet i London, så vil en obduktion hjælpe efterforskningen, så man kan komme tættere på en opklaring af hændelsen.

“Dette er helt klart en ekstremt foruroligende hændelse med mange ubesvarede spørgsmål, men på dette meget tidlige stadie søges ingen andre i forbindelse med dødsfaldene,” fortæller kriminalinspektør Sean Treweek og fortsætter:

“Jeg vil gerne takke lokalbefolkningen for den hjælp, de har givet betjentene, da de begynder at arbejde sammen med partnerbureauer for at fastslå de fulde omstændigheder omkring disse to tragiske dødsfald. De vil se yderligere betjente i området, og alle med information eller bekymringer bør tale med disse betjente.”

Følg dine daglige nyheder på ONP’s Facebook her